16 apr

BRiQ real estate groeit door. Zelfs zo hard dat we weer op zoek gaan naar nieuwe collega’s voor onze afdeling Valuation & Research. Ons kantoor kent inmiddels 24 vastgoedprofessionals en is actief op de commerciële vastgoedmarkt, met een groot hart voor de stad en regio Rotterdam. Ambitie en gedrevenheid voeren samen met een gezonde dosis humor de boventoon binnen onze organisatie. Geen dag is bij ons hetzelfde; slapen doen we s ’nachts!

Voor onze afdeling Valuation & Research zoeken wij (bijna) afgestudeerde HBO of WO-studenten die in teamverband en onder begeleiding van de taxateurs voor minimaal 2 werkdagen per week meewerken aan de bijzondere mix van opdrachten uit onze groeiende taxatieportefeuille. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam en bestaan uit het voorbereiden van de dossiers, researchwerkzaamheden, het voorbereiden van rekenmodellen en taxatierapporten en het verder ondersteuning bieden aan de taxateurs. Starten kan per direct.

Ervaring of een vastgoed gerelateerde opleiding is uiteraard gewenst, maar niet per definitie noodzakelijk. Uitstekende beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse) taal, zowel in woord als geschrift is dat wel. Daarnaast kent MS Office bij voorkeur voor jou weinig geheimen meer.

Naast het op doen van de nodige werkervaring en en een verrijking aan vastgoedkennis tijdens de werkzaamheden, bestaan er na het behalen van jouw studie ook doorgroeimogelijkheden binnen BRiQ real estate.

Pas jij bij ons? Kom dan met ons in contact en stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar taxaties@briq.nl. We nemen daarna contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Uiteraard nemen wij jouw sollicitatie vertrouwelijk in behandeling.