€ 145 per m² per jaar (excl. btw)

Omschrijving

INTRODUCTIE
Dit hoogwaardige in Gouda gelegen kantoorgebouw is gesitueerd op een zichtlocatie vanaf de Rijksweg A12. Het multi-tenant kantoor is onder andere in gebruik bij bouwbedrijf J.P van Eesteren. Momenteel zijn er nog twee kantoorruimten in dit kantoor beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare kantoren beschikken over een turn-key opleveringsniveau. De kantoorruimte varieert in grootte van ca. 360 m² en 526 m², gelegen op de begane grond en 1e verdieping. De kantoorruimte beschikt over een hoogwaardig inrichtingspakket, databekabeling, glasvezelaansluiting eigen toiletten en eigen pantry. Tevens kan er in overleg door huurders gebruik gemaakt worden van de restauratieve voorziening op de begane grond van het gebouw. In overleg met J.P. van Eesteren is het ook mogelijk de grote vergaderruimte op de begane grond te gebruiken.
SPECIFICATIES
– Zichtlocatie langs de A12;
– Energielabel A+;
– Restauratieve voorziening;
– Turn-key opleveringsniveau;
– Airconditioning aanwezig.
LOCATIE
De Goudse Poort is een bedrijventerrein en kantoorlocatie in het noordwesten van de stad Gouda. Het terrein is gelegen aan de A12 nabij knooppunt Gouwe. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven gevestigd: onder andere Vanbreda Risk & Benefitss, KYK Architecten, ShareValue, Meva, MSC Software, J.P. van Eesteren en Wortell hebben een kantoor in het gebied. Daarnaast zijn er verschillende grootschalige detailhandelsvestigingen op het gebied van woninginrichting, outdoor- en kampeeruitrusting en auto’s.
BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
De rijkswegen A12 en A20 zijn op minder dan 5 minuten rijden gelegen.
MET HET OPENBAAR VERVOER
De bushalte met 5 buslijnen richting station Gouda of Rotterdam bevindt zich nagenoeg voor de deur. Met de fiets is het NS station in circa 10 minuten te bereiken.
OPPERVLAKTEN (IN V.V.O.)
begane grond: ca. 360 m² v.v.o
tweede verdieping: ca. 526 m² v.v.o
PARKEREN
Er zijn 18 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar op het bij het gebouw behorende parkeerterrein (parkeerratio 1:53). In overleg zijn er meer beschikbaar. Tevens zijn er zijn parkeerplaatsen op straat beschikbaar.
OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt o.a. opgeleverd met:
– Management/- vergaderkamers met MS-scheidingswanden en glas;
– Vloerafwerking in de vorm van tapijt;
– Klimaatplafonds met geïntegreerde ledverlichting;
– Luxe pantry’s;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Airconditioning;
– Kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling (CAT 6);
– Energielabel A+;
– Raambekleding aan binnen- en buitenzijde;
– Gescheiden dames- en herentoiletten.
HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
De huurprijs bedraagt € 145,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met btw.
SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag van € 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
BETALING
Betaling van de huur, servicekosten en btw geschiedt per maand vooruit.
AANVAARDING
Per direct.
HUURTERMIJN(EN)
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.
HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie te stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.
BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.
OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen alsmede bijzondere bepalingen van Verhuurder.
DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.
Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten

Weena 325-355
kantoorruimte

Weena 325-355

Rotterdam
€ 220 per m² per jaar (excl. btw)
2.856 m²
Pythagorasweg 19
kantoorruimte

Pythagorasweg 19

Rotterdam
€ 115 per m² per jaar (excl. btw)
401 m²
Eurogate II
kantoorruimte

Watermanweg 50

Rotterdam
€ 165 per m² per jaar (excl. btw)
1.672 m²