€ 175 per m² per jaar (excl. btw)

Omschrijving

INTRODUCTIE
Welkom in gebouw Trias III!
Voor verhuur is beschikbaar ca. 460 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van een hoogwaardig afgewerkte kantoorvilla gelegen op het representatieve kantorenpark Brainpark I, plaatselijk bekend als de K.P. van der Mandelelaan 110 (3062 MB) te Rotterdam. Het kantorencomplex Trias bestaat uit een drietal identieke gebouwen gelegen aan de entree van Brainpark 1. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen van in totaal ca. 2.250 m² kantoorruimte. Trias III is een representatief en functioneel kantoorgebouw met hoogwaardige voorzieningen en kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid, zichtbaarheid vanaf de aangrenzende snelweg A16 en ruime parkeergelegenheid. Er is de mogelijkheid om naamsaanduiding te voeren op de gevel. Het hotel Novotel is eveneens in de straat gelegen, waar u de mogelijkheid heeft om van de vergaderfaciliteiten gebruik te maken.
SPECIFICATIES
– Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer;
– Zichtlocatie naast rijksweg A16;
– Uitstekende parkeernorm;
– Turn-key kantoor.
LOCATIE
Trias III bevindt zich op een zicht locatie op het kantorenpark Brainpark I in Rotterdam. Een in ontwikkeling zijnde omgeving in de nabijheid van de Erasmus Universiteit, de Hogeschool Rotterdam en metro/-busstation Kralingse Zoom. Bovendien bevindt het Novotel Brainpark zich op loopafstand, waardoor het gemakkelijk toegang biedt tot vergaderfaciliteiten.
BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
De bereikbaarheid van Brainpark I is uitstekend. De op- en afritten naar de snelweg A16 bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand. Via de A16 (Rotterdam naar Antwerpen) zijn de snelwegen A20 (Hoek van Holland naar Utrecht), A13 (Rotterdam naar Den Haag) en A4 (Antwerpen naar Amsterdam) gemakkelijk te bereiken. Bovendien is het centrum van Rotterdam goed bereikbaar via de Maasboulevard.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Met Openbaar Vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar, met op loopafstand het OV-knooppunt Kralingse Zoom. Dit metro- en busstation biedt rechtstreekse verbindingen naar onder andere Rotterdam Centrum (inclusief NS station Blaak) en Rotterdam Alexander (inclusief NS-station).
OPPERVLAKTEN (IN V.V.O.)
1e verdieping: ca. 460 m² turn-key kantoorruimte
PARKEREN
Er zijn in totaal 25 parkeerplaatsen te huur op het naast het gebouw gelegen parkeerterrein. Op Brainpark I kan met tevens betaald parkeren langs de openbare weg.
OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte verkeerd in nette ingerichte staat en beschikt over een bruikbaar inbouwpakket dat door de huidige huurder gerealiseerd is. In de huidige opzet is er ruimte voor ca. 32 werkplekken en beschikt de ruimte over de navolgende elementen:
– Diverse vergaderkamers uitgevoerd in glazen en MS scheidingswanden;
– Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling (CAT6) en glasvezelaansluiting;
– zonwering;
– Mogelijkheid tot het voeren van naamsaanduiding;
– Vloerafwerking in de vorm van tapijt en zeil;
– Een (af te sluiten) pantry voorzien van inbouwapparatuur en inbouwkasten;
– Luchtbehandelingsinstallatie (top)koeling;
– Raambekleding binnenzijde;
– Gescheiden toiletgroepen;
– Personenlift.
HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 175,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 1.050,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.
SERVICEKOSTEN
Het vaste bedrag servicekosten bedraagt € 50,00,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
BETALING
De betaling van de huur, servicekosten en btw geschiedt per kwartaal vooruit.
AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.
HUURTERMIJN(EN)
Tot uiterlijk 1 februari 2026. Het is eveneens mogelijk om een 5-jarige overeenkomst aan te gaan met de eigenaar van het gebouw.
HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie te stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.
BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.
OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.
DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.
Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten

COOL63
kantoorruimte

Coolsingel 63

Rotterdam
€ 190 per m² per jaar (excl. btw)
7.694 m²
Adriaan Volkerhuis
kantoorruimte

Oostmaaslaan 59-71

Rotterdam
€ 175 per m² per jaar (excl. btw)
4.840 m²
Westblaak 45
kantoorruimte

Westblaak 45

Rotterdam
€ 2.200 per maand (excl. btw)
130 m²