€ 165 per m² per jaar (excl. btw)

Omschrijving

INTRODUCTIE
Welkom in gebouw Eclipse! Eclipse biedt een keuze aan kantoorconcepten. Er is momenteel circa 495 m² kantoorruimte op de vijfde etage beschikbaar. Eclipse is gelegen aan het Rivium Quadrant 75 te Capelle aan den IJssel. Naamsaanduiding langs de snelweg A16 behoort te de mogelijkheden.
De markante ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de herkenbaarheid is gegarandeerd en het  gebouw bied o.a. via de reclamezuil voor een goede exposure. Recent is het gebouw geheel gerenoveerd waardoor het weer voldoet aan de moderne eisen van kantoorgebruik. Het gebouw beschikt over een moderne en uiterst representatieve entree met ontvangst functie en gemoderniseerde kantoorvloeren geschikt voor alle werkconcepten. Het gebouw beschikt nu over een energielabel A.
De begane grond is ingericht als lounge en beschikt over mogelijkheden voor lunch, koffie en (afgesloten) vergaderen, inclusief Wifi hotspot.
SPECIFICATIES
– Moderne en representatieve entree;
– Inpandige facilietieten;
– Zeer hoogwaardig en turn-key opleveringsniveau;
– Energielabel A;
– Uitstekend bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer;
– Fantastische zichtlocatie aan de A16.
LOCATIE
‘Businesspark Rivium’ is gelegen direct aan de snelweg A16. Het heeft derhalve een prominente ligging aan de entree van Rotterdam. Op dit park zijn ruim 250 bedrijven gehuisvest van uiteenlopende aard. Aan de rand van het park ligt het restaurant Zalmhuis met een prachtig uitzicht over de Maas. Aan de overzijde van de A16 ligt het Novotel waar uw medewerkers en relaties prima kunnen overnachten. Het centrum van Rotterdam met al haar faciliteiten is binnen 15 minuten rijafstand te bereiken.
BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Het ‘Businesspark Rivium’ heeft een directe verbinding met rijksweg A16 (ring Rotterdam) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Met het Openbaar Vervoer zijn de kantoren in het Rivium te bereiken via de Parkshuttle vanaf nabij gelegen metro- & busstation Kralingse Zoom met directe verbindingen naar Rotterdam Centraal en Alexander.
OPPERVLAKTEN (IN V.V.O.)
5e verdieping ca. 495,8 m²
Het kantoorgebouw omvat in totaal ca. 5.000 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de 10e verdieping. De 5e verdieping is een verdieping anders dan alle andere verdiepingen en is voorzien van hoge ramen, industrieel plafond en een representatief inbouwpakket.
PARKEREN
Er zijn nog 14 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur, gelegen op het eigen afgesloten parkeerterrein.
Een groot aantal plaatsen zijn voorzien van een laadpaal (voor algemeen gebruik).
OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte op de 5e verdieping is onder andere voorzien van:
– Representatieve entree;
– Klimaat beheersysteem d.m.v. topkoeling;
– 4 personenliften;
– Vloerafwerking, meetingrooms (glazen), scheidingswanden en trainingsruimte;
– Meer dan 4 m¹ plafondhoogte;
– Glasvezel aansluiting;
– Mechanische ventilatie;
– Verwarming middels radiatoren;
– Kabelgoten voorzien van databekabeling + zonwering aan de binnenkant;
– Industrieel plafond met verlichting;
– Pantry voorzien van inbouwapparatuur;
– Gescheiden toiletgroepen.
HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 165,– per m² per jaar exclusief btw en servicekosten.
HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 900,– per jaar exclusief btw.
SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 60,– per m²/jaar, te vermeerderen met btw.
BETALING
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.
AANVAARDING
In overleg.
HUURTERMIJN(EN)
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.
HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie te stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.
BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.
OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen van verhuurder.
DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.
Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten

Bahialaan 200
kantoorruimte

Bahialaan 200

Rotterdam
€ 160 per m² per jaar (excl. btw)
2.731 m²
Thornico Building
kantoorruimte

Westblaak 88

Rotterdam
€ 145 per m² per jaar (excl. btw)
2.286 m²
Trias III
kantoorruimte

K.P. van der Mandelelaan 110

Rotterdam
€ 175 per m² per jaar (excl. btw)
460 m²