17 sep

BRiQ real estate blijft groeien! Voor de afdeling Valuation & Research zijn wij op zoek naar minimaal één nieuwe Assistent die ons dynamische team komt versterken. Ons kantoor bestaat inmiddels uit 30 vastgoedprofessionals en is actief op de commerciële vastgoedmarkt, met een groot hart voor de stad en regio Rotterdam. Ambitie en gedrevenheid voeren samen met een gezonde dosis humor de boventoon binnen onze organisatie. Geen dag is bij ons hetzelfde; slapen doen we ’s nachts!

Voor onze afdeling Valuation & Research zijn wij op zoek naar een Assistent Taxateur die onze taxateurs minimaal drie dagen per week komt ondersteunen. In deze rol werk je nauw samen met de taxateurs en draag je bij aan de afhandeling van een gevarieerde reeks opdrachten uit onze groeiende taxatieportefeuille. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam en omvatten agendabeheer, het maken en inplannen van afspraken, het voorbereiden van dossiers, rekenmodellen en taxatierapporten, en verdere ondersteuning van de taxateurs. De functie is per direct beschikbaar.

Enige ervaring in deze rol of een vastgoedgerelateerde opleiding is uiteraard gewenst, maar niet per definitie noodzakelijk. Uitstekende beheersing van de Nederlandse (en bij voorkeur ook de Engelse) taal, zowel in woord als geschrift is dat wel. Daarnaast is het proactief en secuur kunnen werken in een teamverband en een gezonde dosishumor een echte must.

Pas jij bij ons? Kom dan met ons in contact en stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar taxaties@briq.nl. We nemen daarna contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Uiteraard nemen wij jouw sollicitatie vertrouwelijk in behandeling.