08 jan

Welgelegen Groep heeft twee langjarig verhuurde single tenant kantoorgebouwen in Rotterdam gekocht van NSI. Het betreft de objecten plaatselijk bekend als Haringvliet 72 en Hoofdweg 216 te Rotterdam.

Het object aan het Haringvliet, met een metrage van circa 3.460 m² alsmede 20 parkeerplaatsen, is gelegen aan de rand van het centrum en is verhuurd aan een onderdeel van de ‘Havenpolikliniek’ waar vanuit zes Rotterdamse ziekenhuizen poliklinische zorg bieden.

Het kantoorgebouw aan de Hoofdweg van circa 2.775 m² met een afgesloten terrein voorzien van 47 parkeerplaatsen is recentelijk geheel gerenoveerd en verhuurd aan Stichting Lelie Zorggroep.

De objecten sluiten door de ligging, omvang en de langjarige huurovereenkomsten perfect aan bij de portefeuilledoelstellingen van Welgelegen Groep.

Bij de verkoop van de Hoofdweg trad De Mik Bedrijfshuisvesting op als verkopend makelaar namens NSI. Welgelegen Groep werd in beide trajecten juridisch bijgestaan door Van der Stap Notarissen en bij de aankoop van de Hoofdweg geadviseerd door BRiQ real estate. Bij de verkoop van het Haringvliet werd NSI begeleid door BRiQ real estate.