€ 115,- per m2/jaar

Omschrijving

Algemeen

Aan de Pythagorasweg 19 is een zelfstandige kantoorunit van ca. 401 m² v.v.o., gelegen op de 2e verdieping voor de verhuur beschikbaar.

Deze kantoorruimte leent zich met name voor bedrijven / instellingen actief in de sociaal maatschappelijke sector, cultuur en sport, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs en training.

Specificaties

– representatief inbouwpakket;
– pantry met inbouwapparatuur;
– archief/opslag ruimte op de verdieping;
– patchkast aanwezig op de verdieping.

Locatie

Aan de Pythagorasweg met om de hoek het levendige winkelcentrum aan de Spinozaweg.

Bereikbaarheid

Knooppunt Vaanplein, waar de rijkswegen A29 (Rotterdam-Roosendaal Zierikzee) en A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) tezamen komen, biedt via de Vaanweg, de Spinozaweg en de Molenvliet een goede verbinding naar bedrijventerrein Laagjes. Rijksweg A15 biedt vanaf afslag Barendrecht tevens een goede verbinding via de IJsselmondse Randweg, de Spinozaweg en de Molenvliet. Het NS-station Lombardijen is op loopafstand aanwezig, evenals de tramverbinding naar het centrum.

Tramhalte Molenvliet en de bushalte aan de Pythagorasweg zijn op loopafstand. Vanaf hier zijn er rechtstreekse verbindingen naar Rotterdam Centraal Station en centrum van Rotterdam. Het NS-station Lombardijen is op 12 minuten loopafstand aanwezig.

Parkeren

In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau

De kantoorverdieping beschikt over een representatief inbouwpakket. De kantoorruimte zal in huidige staat inclusief inbouwpakket worden opgeleverd en is onder andere voorzien van:
• Gescheiden dames-, en herentoilet in het gehuurde ;
• Pantry met verschillende inbouwapparatuur;
• Te openen ramen;
• Kabelgoten;
• Intercom;
• Inbouwpakket met vloerafwerking;
• Akoestische panelen tegen het open plafond.

Huurprijs

€ 115 per vierkante meter/ per jaar te vermeerderen met btw (en servicekosten).

Aanvaarding

Direct beschikbaar.

Betaling

Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Servicekosten

€ 1.000,- per maand exclusief btw.

Energielabel

Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn

5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag van 7% op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de eventuele onjuistheid ervan. Deze vrijblijvende informatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

 

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices + 31 (0)6 29 038 601
bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten

Anthonetta Kuijlstraat 49B

verkocht-onder-voorbehoud

kantoorruimte

Anthonetta Kuijlstraat 49B

Rotterdam
€ 300.000 k.k.
168 m2