04 dec

Vanilia sluit een langjarige huurovereenkomst voor een winkelruimte in het Timmerhuis, een gemeentelijk monument, welke onder architectuur is ontworpen en gebouwd na de Tweede Wereldoorlog.

Het luxe damesmode merk vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem en deze roots illustreren de cultuur waarmee Vanilia is ontstaan. Een samensmelting van functionaliteit en moderne luxe is in elk aspect van het ontwerp terug te vinden. Tijdloos en duurzaam gaan bij Vanilia hand in hand en vormen een krachtige combinatie waardoor de items een lang en gelukkig leven leiden.

Vanilia heeft 17 winkels in Nederland en door de relocatie van de huidige winkel, gevestigd in de Beurstraverse, zullen alle winkels in monumentale panden gevestigd zijn.

De Meent, Pannekoektraat, Botersloot en Nieuwemarkt vormen samen een eigenzinnige en glamoureus winkelgebied in het Laurenskwartier te Rotterdam. De populaire Meent biedt een aantrekkelijke mix aan kleinschalige mode- en schoenenwinkels, design shops en dag- en avondhoreca in het hoge segment.

Insight Real Estate heeft Vanilia geadviseerd bij de relocatie naar de Meent.

BRiQ real estate en Fisherman Advocaten hebben verhuurder geadviseerd bij de verhuur van deze winkel.