30 jan

NSI sluit een langjarige huurovereenkomst met Axiflex voor de huur van circa 700 m² kantoorruimte op de Westblaak 155 – 185 in Rotterdam.

Axiflex is  een vooraanstaande naam op het gebied van detachering, werving en selectie van legal, IT en marketing communicatie professionals voor publieke en private sectoren. De focus van het bedrijf ligt op het begrijpen van klantbehoeften, het vinden van kandidaten met de juiste vaardigheden en motivatie, en het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds voordeel. Axiflex zet zich actief in voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, met als missie om bij te dragen aan een betere toekomst, zowel voor individuen als voor de samenleving als geheel.

Westblaak 155 – 185

De Westblaak is een begrip in Rotterdam en ideaal gelegen op de grens van het centrum en de hippe Witte de Withstraat. Het gebouw is zeer goed  bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De metro- en tramhaltes Eendrachtsplein en Beurs liggen om de hoek. Naast een energielabel A biedt het kantoorgebouw grote transparante kantoorvloeren met buitenruimte en uitzicht over de Westblaak. Alle verdiepingen en ruimtes hebben een hoog opleveringsniveau. De begane grond en algemene ruimtes op de verdiepingen worden momenteel gerenoveerd. Met de komst van Axiflex is is er  één kantoorruimte van ongeveer 520 m² beschikbaar  op de derde verdieping.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd NSI bijgestaan door BRiQ Real Estate in collegiale samenwerking met Colliers en De Mik & Partners.