07 sep

FYX heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 120 m² kantoorruimte alsmede 1 parkeerplaats aan de Westersingel 106 te Rotterdam.

FYX, ook bekend als “For your Xperience,” organiseert evenementen en bedenkt marketingcampagnes met de nadruk op beleving en interactie met de doelgroep. Ze helpen bedrijven met storytelling, creatieve content en Instagram marketing. Daarnaast organiseren ze jaarlijks drukbezochte evenementen. Tijdens de pandemie startten ze Broodje Q, een succesvol horecaconcept met zowel een online als fysieke locatie en ambitieuze groeiplannen.

Het authentieke kantoorgebouw aan de Westersingel 106 is gelegen aan één van de mooiste singels midden in het centrum van Rotterdam. In het kantoorpand zijn de authentieke details onder andere terug te vinden in de plafonds, wanden, vloeren en het trappenhuis. Aan de achterkant van het kantoorpand ligt een prachtige groene tuin.

Op dit moment hebben we nog ca. 127 m² op de begane grond beschikbaar. Thans, is de Westersingel een levendige straat in Rotterdam met een mix van cultuur, architectuur en groene ruimtes. Het is een plek waar zowel inwoners als bezoekers kunnen genieten van kunst, natuur en de bruisende sfeer van de stad.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder bijgestaan door BRiQ real estate.

#webuildsmiles