30 nov

Rode Kruis Nederland heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met ZIZZO voor de huur van ca. 280 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Randstad 21-08 te Almere.

Het gebouw aan de Randstad 21-08 bevindt zich op een zeer centrale locatie en is gemakkelijk bereikbaar binnen enkele minuten via de A6-snelweg. Deze strategische ligging maakt het goed bereikbaar voor het groot aantal vrijwilligers die wonend zijn in en rondom Almere.

Het Nederlandse Rode Kruis is een humanitaire organisatie die zich inzet voor noodhulp, hulp bij rampen en het verlenen van bijstand aan kwetsbare mensen, zowel nationaal als internationaal. Opgericht in 1867, maakt het deel uit van het internationale Rode Kruis en Rode Halve Maan-netwerk, en heeft het als missie om humanitaire hulp te bieden, gezondheid te beschermen en de zelfredzaamheid van gemeenschappen te versterken. Het Rode Kruis biedt diverse diensten, waaronder EHBO-trainingen, ondersteuning bij evenementen, en hulp aan vluchtelingen en kwetsbare groepen.

Het districtskantoor alsmede de locatie Almere, zullen per 1 januari 2024 haar deuren openen aan de Randstad 21-08 te Almere. De komende periode zal het Rode Kruis het gebouw transformeren naar de welbekende Rode Kruis stijl.

BRiQ real estate heeft het Rode Kruis geadviseerd bij de aanhuur van deze bedrijfsruimte.

#webuildsmiles