11 dec

Kees de Boekhouder huurt langjarig 414 vierkante meter aan kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw (GHG) te Rotterdam. Vastgoedbedrijf Jamestown is eigenaar van het gebouw.

Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht en biedt zzp’ers en kleine ondernemers een one-stop-shop van geautomatiseerde boekhouddiensten en support van persoonlijke boekhouders. Met teams van zeer gedreven boekhoudexperts die zijn gevestigd op strategisch en gemakkelijk bereikbare locaties, zijn ze goed gepositioneerd om nog vele jaren van succes en groei te bevorderen in de bloeiende creatieve industrie.

GHG ligt in hartje Rotterdam, pal naast het centraal station en omvat ruim 120.000 vierkante meter aan kantoorruimte en is daarmee een van de allergrootste multi-tenant gebouwen van Nederland. Het rijksmonument is voor steeds meer lokale en internationale bedrijven, starts-ups, scale-ups en gevestigde namen een levendige broedplaats voor groei, samenwerking, innovatie en creativiteit.

Naast alle voordelen die de locatie biedt, beschikt het gebouw over een binnenplaats, een groot dakterras, diverse gemeenschappelijke ruimtes en lounges, flexibel in te delen ruime kantoorruimtes, en op de begane grond een gevarieerd aanbod aan eet- en drinkgelegenheden en een aantal winkels.

Bij deze transactie werd Jamestown bijgestaan door BRiQ real estate en Kees de Boekhouder door Parc Makelaars.

Over Kees de Boekhouder:
Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht vanuit de overtuiging dat administratie en belastingaangiftes voor freelancers en ondernemers vaak te complex en kostbaar zijn, bieden zij een doeltreffende oplossing die naadloos aansluit bij de behoeften van zelfstandige ondernemers. Met een team van ervaren en intern opgeleide boekhouders heeft Kees de Boekhouder zich in de afgelopen 15 jaar toegewijd aan het ondersteunen van meer dan 10.000 ondernemers verspreid over heel Nederland.

Over Jamestown:
Jamestown is een designgerichte wereldwijde vastgoedbelegger en -beheerder met 40 jaar ervaring en een duidelijke missie: plekken creëren die inspireren. Sinds 1983 heeft Jamestown voor ongeveer $40 miljard aan transacties gedaan. Per 30 september 2023 heeft Jamestown $11,9 miljard aan vermogen onder beheer en een portefeuille in belangrijke markten in de VS, Latijns-Amerika en Europa. Jamestown heeft wereldwijd meer dan 500 mensen in dienst en hoofdkantoren in Atlanta en Keulen. Daarnaast heeft het vestigingen in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, New York, San Francisco en Washington, D.C. Huidige en voormalige projecten van Jamestown zijn One Times Square en Chelsea Market in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco, de Innovation and Design Buildings in Boston en Lissabon en het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Voor meer informatie, zie op.