27 jul

MAES notarissen heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Maeshuys B.V. voor de huur van 825 m² kantoorruimte in de kantoorvilla, plaatselijk bekend als Verploegh Chasséplein 1 te Vlaardingen. Het kantoor is ingrijpend verbouwd en volledig aangepast aan de wensen van de gebruiker.

MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Zij zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. MAES notarissen is gevestigd in Vlaardingen en heeft business hubs in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Het Verploegh Chasséplein is een mooie en de meest centraal gelegen plek van de regio. MAES notarissen kan haar gasten daar voortreffelijk accommoderen. Bijvoorbeeld met gratis parkeren op eigen terrein en met laadpunten voor elektrische auto’s en e-bikes. Het kantoor zit op loopafstand van het metrostation Vlaardingen Oost. Stads- en streekbussen stoppen op het plein.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder bijgestaan door DRVM. Huurder werd bijgestaan door BRiQ real estate.