08 aug

Deka Immobilien heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Marktlink voor de huur van circa 1.068 m² (v.v.o.) kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping in gebouw Blakes, alsmede 10 parkeerplaatsen, plaatselijk bekend als Blaak 6 te Rotterdam.

Gebouw Blakes is ontworpen door de Nederlandse architect Klunder Architecten en is in 1994 gebouwd. Het heeft een moderne en minimalistische uitstraling, die typisch is voor veel gebouwen uit die periode. Blakes is een multifunctioneel kantoorgebouw met meerdere verdiepingen en een binnentuin op de begane grond. De kantoorverdiepingen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en hebben een industriële uitstraling. De volglazen gevels dragen bij aan de ruimtelijke beleving en bieden prachtig uitzicht op de Markthal, het station Blaak, de Kubuswoningen en het Marktplein.

Tom Beltman, managing Partner bij Marktlink, zegt over de verhuizing:

“De strategische keuze voor deze nieuwe locatie biedt Marktlink de mogelijkheid om haar dienstverlening verder uit te breiden en zich nog nauwer te verbinden met ondernemers in de regio. Opmerkelijk is dat de aankondiging van de verhuizing nu al een positieve impact heeft op het bedrijf, aangezien Marktlink vijf nieuwe consultants heeft mogen verwelkomen sinds het nieuws bekend werd. De nieuwe locatie trekt dus nu al jong talent aan , wat het bedrijf verheugt en tegelijkertijd verdere groei en ontwikkeling op meerdere fronten stimuleert”

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder Deka Immobilien bijgestaan door BRiQ real estate.

Over Marktlink
Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van hun bedrijf in het hogere mkb-segment. Wij zijn uitgegroeid tot één van de grootsten in ons segment. Ruim 200 adviseurs zetten zich dagelijks in om ondernemers te begeleiden in het verkoopklaar maken van hun bedrijf, het verkoopproces of in het realiseren van groeiambities door bedrijven te kopen. Onze kantoren zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Daarmee is Marktlink niet alleen lokaal zichtbaar, maar verbinden wij mkb-bedrijven eenvoudig met een groot (inter)nationaal netwerk.

Via Marktlink Capital geven wij particuliere investeerders toegang tot de beste private equity en venture capital fondsen. Investeer in de toekomst, in ondernemerschap door deel te nemen in fund-of-funds of feeder fondsen. Op dit moment is er meer dan EUR 800mln aan toegezegd kapitaal in beheer, vrijwel geheel afkomstig van Nederlandse ondernemers.

Ondernemerschap is de kern in alles wat Marktlink doet, met als doel waarde creëren voor ondernemers. Door onze datagedreven werkwijze in combinatie met het grootste team van betrokken professionals zijn wij als geen ander in staat ondernemers bij te staan in de volgende stap in hun carrière.

#WeBuildSmiles