08 mrt

Een particuliere belegger heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Label A voor ca. 590 m² kantoorruimte alsmede 4 parkeerplaatsen gelegen op het parkeerterrein in de voorgelegen tuin aan de Westersingel 98 te Rotterdam.

De onlangs grondig gerenoveerde rijks monumentale stadvilla gelegen aan de Westersingel 98 bestaat uit een souterrain, begane grond en 3 verdiepingen alsmede een vliering. Het gebouw beschikt over een voortuin en diepe achtertuin met terras. De stadsvilla aan de Westersingel 98 is aaneengeschakeld met de stadsvilla gelegen aan Westersingel 97 en beide gebouwen zijn door Verhuurder onlangs grootschalig gerenoveerd en worden hoogwaardig opgeleverd.

Op dit moment is er nog ca. 597 m² aan gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar gelegen in de rechtsgelegen stadvilla aan de Westersingel 97. U kunt hier al huren vanaf ca. 217 m². Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande adviseurs.

Over Label A
Met een team van meer dan 70 digitale experts, gevestigd in Rotterdam en Amsterdam, heeft Label A haar toegevoegde waarde bewezen waarde aan toonaangevende bedrijven zoals Porsche, Greenwheels, Inshared/Achmea, EVBox, PACK by Brunel, Swapfiets, Nationale Nederlanden, HUUB, en vele anderen. De focus ligt op het agile ontwikkelen van impactvolle apps en platforms, met bijzondere expertise in mobility & urbanisation, fintech, marktplaatsen en HR/recruitment.

Verhuurder werd bij deze transactie bijgestaan door Hagendoorn NVM Makelaardij in collegiale samenwerking met BRiQ real estate.